datele tale
cos de cumparaturi
meniul principal
 

Termeni şi condiţii

Banner Huepar

Pentru orice fel de întrebări sau lămuriri suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi la telefon 0727.845.567. Primim cu bucurie solicitările dumneavoastră și la: contact@huepar.ro

CONDIŢII GENERALE

Ne rezervăm dreptul de a refuza să acordăm servicii pentru oricare persoană, din oricare motiv, în orice moment.

Se înţelege faptul că al dumneavoastră conţinut (fără a include informaţiile de card) poate fi transferat necriptat şi că implică (a) transmiteri prin intermediul a diverse reţele; şi (b) modificări pentru conformitate şi adaptare la cerinţele de conectare la reţele sau dispozitive. Informaţiile cardului sunt permanent criptate în timpul transferului prin reţele.

Sunteţi de acord să nu reproduceţi, duplicaţi, copiaţi, vindeţi, revindeţi sau exploataţi orice segment al Serviciului, utilizare a Serviciului, acces la Serviciu sau orice contact de pe site prin care acest serviciu vă este furnizat, fără acordul expres în scris din partea noastră.

Titlurile utilizate în acest acord sunt incluse doar pentru comoditate și nu vor limita sau afecta altfel prezenţii Termeni.

ACURATEŢEA, DEPLINĂTATEA ŞI ACTUALITATEA INFORMAŢIILOR

Nu suntem responsabili dacă informaţia disponibilă pe acest site nu este precisă, completă sau actualizată. Materialul de pe acest site este furnizat exclusiv pentru informarea generală şi nu ar trebui să vă încredeţi sau să luaţi decizii doar în baza acestuia, fără a consulta în prealabil surse de informare mai exacte, mai complete sau mai actualizate. Orice încredere acordată materialelor de pe acest site va fi făcută pe propria dumnevoastră răspundere.

Acest site poate conţine anumite informaţii de istoric. Informaţiile de istoric, în mod necesar, nu sunt curente şi sunt furnizate doar pentru referinţa dumneavoastră. Ne rezervăm dreptul de a schimba conţinutul acestui site în orice moment, dar nu avem obligaţia de a actualiza orice informaţie de pe site-ul nostru. Sunteţi de acord că intră în responsabilitatea dumneavoastră să monitorizaţi schimbările care au loc pe site-ul nostru.

MODIFICĂRI ALE SERVICIILOR ŞI PREŢURILOR

Preţurile produselor noastre pot fi modificate fără notificare.

Ne rezervăm în orice moment dreptul de a modifica sau de a întrerupe Serviciul (sau oricare parte sau conţinut al acestuia) fără niciun fel de notificare.

Nu vom fi traşi la răspundere de dumnevoastră sau de oricare terţ pentru orice fel de modificare, suspendare sau discontinuitate a Serviciului.

PRODUSE SAU SERVICII (dacă se aplică)

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusive online prin intermediul site-ului. Aceste produse sau servicii pot fi în cantităţi limitate şi fac obiectul unui retur sau schimb doar în concordanţă cu Politica de Retur de pe site-ul nostru.

Am depus toate eforturile pentru a prezenta cât mai precis posibil culorile şi imaginile produselor noastre disponibile în magazine. Nu putem garanta că afişarea pe monitoarele dispozitivelor dumneavoastră va fi exactă. Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligaţi, să limităm vânzările produselor noastre sau serviciilor către orice persoană, regiune sau jurisdicţie. Ne putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul să limităm cantităţile pentru orice produs sau servicii oferim. Toate descrierile produselor sau ale preţurilor acestora fac obiectul schimbărilor în orice moment fără notificare, în totalitate la discreţia noastră. Ne rezervăm dreptul să întrerupem orice produs în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu făcută pe acest site va fi considerată nulă.

Nu garantăm că serviciile, calitatea oricărui produs, informaţiile sau alte materialele cumpărate sau obţinute se vor ridica la înălţimea aşteptărilor sau că orice fel de erori ale Serviciului vor fi corectate.

ACURATEŢEA INFORMAŢIILOR DE FACTURARE

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă plasată la noi. Putem, în totalitate la discreţia noastră, să limităm sau anulăm cantităţile achiziţionate per persoană, per adresă sau per comandă. Aceste restricţii pot include comenzi plasate de sau sub acelaşi cont de client, cu acelaşi card şi/sau comenzi care folosesc aceleaşi adrese de facturare şi/sau livrare. În eventualitatea în care vom face o modificare sau anulare a unei comenzi, putem încerca să vă notificăm prin contactarea pe email-ul şi/sau adresa de facturare/numărul de telefon furnizate la efectuarea comenzii. Ne rezervăm dreptul de a limita sau de a interzice comenzi care, după judecata noastră, par să fie plasate de dealeri, revânzători sau distribuitori.

Sunteţi de acord să ne furnizaţi informaţii exacte şi complete despre contul dumneavoastră pentru toate comenzile efectuate în magazinul nostru online. Sunteţi de acord să actualizaţi cu promptitudine contul şi alte informaţii, inclusiv adresa de email, numărul de card şi data expirării, pentru a putea finaliza tranzacţia dumnevoastră şi pentru a vă putea contacta după cum este necesar.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să revizitaţi Politica de Retur.

UNELTE OPŢIONALE

Vă putem oferi accesul la unelte ale unor terţi, asupra cărora nu avem nicio monitorizare, control sau implicare. Luaţi la cunoştinţă şi sunteţi de acord că furnizăm accesul la astfel de unelte “aşa cum sunt” şi “când sunt disponibile” fără niciun fel de garanţii, reprezentări sau condiţii de orice fel şi fără niciun fel de aprobare. Nu vom avea niciun fel de răspundere de orice fel pornită din sau relaţionată cu utilizarea de către dumnevoastră a uneltelor opţionale din partea terţilor.

Orice utilizare de către dumnevoastră a uneltelor opţionale oferite prin intermediul site-ului se face în totalitate pe răspunderea şi la discreţia dumnevoastră, de aceea ar trebui să vă asiguraţi că sunteţi familiarizat cu acestea şi că aprobaţi termenii în care uneltele sunt furnizate de către furnizorii terţi respectivi.

Putem de asemenea, în viitor, să oferim noi servicii şi/sau caracteristici prin intermediul site-ului (inclusiv lansarea de noi unelte şi resurse). Astfel de noi caracteristici şi/sau servicii vor face de asemenea obiectul acestor Termeni şi Condiţii.

LINKURI ALE TERŢILOR

Anumite părţi ale conţinutului, produse şi servicii disponibile prin intermediul Serviciului nostru pot include materiale provenite de la terţi.

Linkurile terţilor de pe acest site vă pot direcţiona către site-urile terţilor neafiliaţi cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conţinutului sau exactităţii şi nu garantăm, nici nu vpm fi traşi la răspundere pentru oricare materiale ale terţilor sau site-uri, precum nici pentru oricare alte material, produse sau servicii ale terţilor.

Nu suntem responsabili pentru niciun fel de daune sau stricăciuni care au legătură cu achiziţionarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conţinut sau oricare alte tranzacţii conexe cu site-uri oricăror terţi. Vă rugăm să revedeţi cu atenţie politicile şi practicile terţilor şi să vă asiguraţi că le înţelegeţi înainte de a vă angaja în orice tranzacţie. Plângerile, revendicările, problemele sau întrebările privitoare la produsele terţilor vor trebui direcţionate către terţi.

COMENTARIILE UTILIZATORILOR, FEEDBACK-UL ŞI ALTE MESAJE

Dacă, la cererea noastră, trimiteţi anumite mesaje specifice (de exemplu înscrieri în concurs) sau dacă fără o cerere din partea noastră trimiteţi idei creative, recomandări, propuneri, planuri sau alte materiale, indiferent dacă sunt trimise online, prin poştă sau în orice alt mod (numite general “comentarii”), sunteţi de acord că putem, în orice moment, fără restricţii, să edităm, copiem, publicăm, distribuim, traducem şi în general să utilizăm în orice mediu orice comentariu recepţionat de la dumnevoastră. Nu purtăm nicio obligaţie de (1) a menţine secretul oricărui comentariu; (2) a plăti compensaţii pentru oricare comentariu; sau (3) a răspunde la oricare comentariu.

Putem, dar nu suntem obligaţi, să monitorizăm, edităm sau ştergem conţinutul pe care îl considerăm, la discreţia noastră, ca fiind ilegal, ofensator, ameninţător, defăimător, pornografic, obscen sau care obstrucţionează sau violează drepturile de proprietate intelectuală ale oricărei persoane sau aceşti Termeni şi Condiţii.

Sunteţi de acord că toate comentariile dumneavoastră nu vor încălca niciun drept al vreunui terţ, inclusiv drepturile de autor, marca, confidenţialitatea, personalitatea sau alte drepturi de proprietate. Sunteţi mai departe de acord că toate comentariile dumneavoastră nu vor conţine material defăimătoare sau ilegale, abuzive sau obscene, şi nici viruşi sau malware-uri care pot afecta în vreun fel operarea Serviciului sau orice site conex. Nu puteţi utiliza o adresă de email falsă, să pretindeţi că sunteţi altcineva sau să ne induceţi în eroare pe noi sau pe terţi privitor la oricare dintre comentariile dumneavoastră. Purtaţi întreaga responsabilitate pentru oricare comentarii pe care le faceţi şi pentru acurateţea acestora. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru oricare comentarii postate de dumnevoastră sau de terţi.

INFORMAŢII PERSONALE

Trimiterea informaţiilor dumneavoastră personale prin intermediul magazinului este guvernată de Politica de Confidenţialitate de pe site-ul nostru. Vizitaţi Politica de Confidenţialitate.

ERORI, INEXACTITĂŢI ŞI OMISIUNI

Ocazional, pot exista informaţii pe site-ul nostru sau în Serviciu care conţin erori de tipografie, inexactităţi sau omisiuni la descrieri de produs, preţuri, promoţii, oferte, taxe de curierat, timp de tranzit şi disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactităţi sau omisiuni şi să schimbăm sau să actualizăm informaţiile sau să anulăm comenzi dacă orice informaţie din Serviciu sau orice site conex este inexactă, în orice moment şi fără notificare în prealabil (inclusiv după ce dumnevoastră aţi efectuat deja comanda).

Nu ne asumăm nicio obligaţie de a actualiza, corecta sau clarifca informaţii în Serviciu sau pe oricare site conex, inclusiv fără limitări, informaţii despre preţuri, cu excepţia cazurilor în care acest lucru este solicitat prin lege. Nicio actualizare sau dată modificată în Serviciu sau pe oricare site conex nu va fi luată în considerare ca indicator al faptului că informaţiile din Serviciu sau din oricare site conex au fost modificate sau actualizate.

INTERDICŢII DE UTILIZARE

În completarea altor interdicţii prevăzute în Termeni şi Condiţii, aveţi interdicţia de a utiliza site-ul sau conţinutul său: (a) pentru oricare scopuri ilegale; (b) pentru a solicita altora să execute sau să participe la orice fel de acte ilegale; (c) să încalce oricare reglementări, reguli, legi sau ordonanţe locale, atât internaţionale, cât şi federale, provinciale sau statale; (d) să încalce sau să violeze drepturile noastre de proprietate intelectuală sau proprietatea intelectuală a altora; (e) să hărţuiască, abuzeze, insulte, vătămeze, defăimeze, calomnieze, discrediteze, intimideze sau să discrimineze pe bază de gen, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine sau dizabilitate; (f) să lanseze informaţii false sau înşelătoare; (g) să încarce sau să transmită viruşi sau alte tipuri de coduri maliţioase care vor fi sau pot fi utilizate în orice fel pentru a afecta funcţionalitatea Serviciului sau a oricărui site conex, a altor site-uri sau a Internetului; (h) să colecteze sau să urmărească informaţiile personale ale altora; (i) să aplice vreuna dintre procedurile spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl sau scrape; (j) pentru oricare scopuri obscene sau imorale; sau (k) să interfereze cu sau să se sustragă procedurilor de securitate ale Serviciului sau ale oricărui site conex, ale altor site-uri sau ale Internetului. Ne rezervăm dreptul de a opri utilizarea de către dumneavoastră a Serviciului sau a oricărui site conex sub motivul violării oricăror interdicţii de utilizare.

RENUNŢAREA LA GARANŢII; LIMITAREA RĂSPUNDERII

Nu garantăm că utilizarea de către dumneavoastră a Serviciului nostru va fi neîntreruptă, oportună, securizată sau lipsită de erori.

Nu garantăm că rezultatele care pot fi obţinute din utilizarea Serviciului vor fi exacte sau de încredere. Sunteţi de acord că, din când în când, putem elimina Serviciul pe termene nedeterminate sau să anulăm Serviciul în orice moment, fără notificare prealabilă.

Sunteţi de acord în mod expres că utilizarea de către dumneavoastră sau incapacitatea de a utiliza Serviciul sunt efectuate pe propria răspundere. Serviciul şi toate produsele şi serviciile livrate către dumnevoastră prin intermediul Serviciului sunt (cu excepţia celor specificate de noi) furnizate “aşa cum sunt” şi “îndată ce sunt disponibile” pentru uzul dumneavoastră, fără niciun fel de reprezentare, garanţii sau condiţii de orice fel, fie expres sau implicite.

În nicio situaţie, directorii noştri, ofiţerii, angajaţii, afiliaţii, agenţii, contractorii, internii, furnizorii sau deţinătorii de licenţă nu vor fi răspunzători pentru orice fel de accidentare, pierdere, revendicare sau oricare daune rezultate ca o consecinţă în mod direct, indirect, accidental, punitiv sau în condiţii speciale, inclusiv pierderi de profit, de venituri, de economii, de date, de costuri de înlocuire sau alte daune similare, indiferent dacă se bazează pe contract, dacă acestea rezultă din utilizarea defectuoasă de către dumnevoastră a Serviciului sau a oricăror produse, inclusiv, dar nu limitat la, oricare erori sau omisiuni în oricare tip de conţinut sau oricare pierdere sau daună de orice fel apărută ca rezultate al utilizării Serviciului sau a oricărui tip de conţinut (sau produs) postat, transmis sau făcut disponibil prin intermediul Serviciului, chiar şi avizaţi de această posibilitate. Pentru că anumite state sau jurisdicţii nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daune rezultate ca o consecinţă sau accidentale, în astfel de state sau jurisdicţii răspunderea noastră va fi limitată conform legii.

LEGEA GUVERNANTĂ

Prezenţii Termeni şi Condiţii şi oricare acorduri separate prin care vă furnizăm Servicii vor fi guvernate şi interpretate în conformitate cu legile din România.

INFORMAŢII DE CONTACT

Întrebările referitoare la Termeni şi Condiţii vor fi trimise către noi la adresa contact@huepar.ro.