datele tale
cos de cumparaturi
meniul principal
 

Povestea noastră

Banner Huepar

Huepar este o companie care continuă să promoveze şi să livreze produse şi servicii pentru pieţe de top, urmărind în acelaşi timp inovaţia tehnologică şi angajamentul pentru calitate.

Încă de la începuturi am stabilit un sistem de cercetare şi dezvoltare durabilă, precum şi proceduri/programe de producţie, control al calităţii, marketing şi vânzări.

Dezvoltarea produselor acoperă procesul complet de design industrial, modelare a structurii mecanice şi dezvoltare de software, pentru a furniza soluţii de sistem complete majorităţii pieţelor de industrii automatizate şi civile.

Avem două centre de cercetare şi dezvoltare, unul în provincia Guangdong şi celălalt în Changzhou, unde au fost pusa, de asemenea, şi bazele fabricii de producţie a instrumentelor laser, conforme atât cu cerinţele de pe piaţa chineză, cât şi internaţionale.

Produsele destinate utilizării industriale şi aplicaţiilor din porturi, metalurgie, căi ferate, drumuri şi poduri, logistică, monitorizarea mediului, conservarea apelor şi hidrologie sunt cele mai populare printre clienţii noştri, dar în acelaşi timp şi produsele dedicate persoanelor fizice şi-au creat o bună reputaţie printre mărcile internaţionale de top.

Compania noastră a fost şi va rămâne dedicată în totalitate orientării către inovaţie şi calitate, pentru a îmbunătăţi constant experienţa clienţilor noştri.

Pentru orice fel de întrebări sau lămuriri suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi la telefon 0727.845.567. Primim cu bucurie solicitările dumneavoastră și la: contact@huepar.ro