datele tale
cos de cumparaturi
meniul principal
 

Cum se comandă

Banner Huepar

IMPORTANT LA CREARE CONT

Vă aducem la cunoștință că este posibilitatea mare ca să primiți codul de validare cont ori alt email de informare dinspre noi în SPAM. Google, ocazional, blochează astfel de notificări și le duce în SPAM. Rugămintea noastră este să verificați și acolo. În plus, va rugăm să dați click pe NOT SPAM pentru a mută email-urile în INBOX, în acest fel gradul de siguranță al email-urilor noastre va crește în ochii Google.

Cum procesez comanda efectiv?

Pentru a fi siguri că produsul selectat în coș ajunge în comandă la noi, va rugăm să fiți atenți la selectarea corectă a pașilor. Vom avea nevoie să completati in rubrica DATE LIVRARE, dar si mai jos in DATE FACTURARE, indiferent că sunt aceleași informații precum la datele de livrare, modul de livrare prin curier sau ridicare personală să fie ales, modalitatea de plata și ea selectată. În final este necesar să confirmați termenii și condițiile achiziției de la noi, ultimul pas este apăsarea butonului de trimitere comandă. În caz că întâmpinați probleme, va stăm la dispoziție la număr telefon 0727.845.567.

Cum schimb sau anulez comanda?

Puteţi schimba sau anula comanda dumneavoastră înainte ca aceasta să vă fie procesată. La primirea comenzii noi vă vom trimite un mesaj cum că am receptionat comanda dumneavoastră. După procesarea acesteia noi o vom preda curierului. În caz că doriţi anularea acesteia, vă rugăm să ne informaţi cât de rapid, prin sms, e-mail sau contact telefonic.

Unde verific statusul comenzii?

După livrarea comenzii, veţi primi un sms de la firma de curierat care vă va informa cu privire la livrarea coletului, sms care va conţine un număr de urmărire si numele firmei de curierat.

Cum să comandaţi nivela laser potrivită pentru dumneavoastră?

Înainte de achiziţionarea produselor, este necesară o cunoaştere în detaliu a mediului în care urmează să lucraţi. În acelaşi timp, puteţi verifica detaliile de produs pe pagina noastră.