datele tale
cos de cumparaturi
meniul principal
 

Întrebări generale despre produsele Huepar

Banner Huepar

Cum schimb bateria produsului?

Urmați pictograma de pe capacul bateriei pentru a instala corect bateria (negativ în partea de jos și pozitiv în partea de mijloc).

Cum se realizează calibrarea nivelelor?

Calibrarea nivelelor se face într-un service autorizat. Ca şi în cazul reparaţiilor, şi pentru service-ul de calibrare este valabil faptul că utilizatorul va primi înapoi aparatul de măsură în maximum 14 zile.

Ce acoperă garanţia comercială?

Produsele defecte vor fi reparate sau înlocuite, fără taxe suplimentare şi pe cheltuiala noastră, dacă sunt trimise împreună cu dovada achiziţiei la unul dintre distribuitorii noştri autorizaţi. Pentru a afla mai multe despre condiţiile care trebuie îndeplinite, vă rugăm să citiţi pe site-ul nostru Politica de Retur.

Cât durează livrarea?

Timpul de expediere diferă, în condiţiile în care livrăm pe întreg teritoriul României, însă facem tot posibilul să expediem coletul către dumnevoastră cât mai curând posibil.

Timp estimat de livrare: 1-3 zile lucrătoare.

Numărul dumneavoastră de urmărire a comenzii va fi actualizat în 1 până la 3 zile după expedierea comenzii.

Timpul de livrare poate fi diferit în funcţie de destinaţie şi alţi factori, în special în perioada sărbătorilor. În astfel de situaţii, timpul de livrare este de 8-20 de zile lucrătoare.

Cum pot plăti?

Magazinul nostru online securizat acceptă plăţi prin Stripe şi card bancar (Visa, Visa Electron, MasterCard).

Eficientizează timpul de lucru

Cu nivelele Huepar ai opţiunile de nivelare automată şi manuală. Datorită sistemului nostru inteligent de pendul, instrumentele laser pot auto-nivela și indica depăşirile de nivel, cât timp pendulul este deblocat. Odată ce pendulul este blocat, aparatul de măsurare trece în modul manual pentru utilizare în orice unghi.

Ţinem la calitatea produselor noastre

Suntem o companie care continuă să promoveze şi să livreze produse şi servicii pentru pieţe de top, urmărind în acelaşi timp inovaţia tehnologică şi angajamentul pentru calitate.