datele tale
cos de cumparaturi
meniul principal
 

Metode de plată

Banner Huepar

Pentru orice fel de întrebări sau lămuriri suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi la telefon 0727.845.567. Primim cu bucurie solicitările dumneavoastră și la: contact@huepar.ro

Comandarea unei nivele laser de pe huepar.ro este sigură şi convenabilă. Ne face plăcere să oferim diferite modalităţi de plată, care fac mai uşoară viaţa clienţilor noştri.

Magazinul nostru online securizat acceptă plăţi prin: * Stripe - plata se face în momentul finalizării comenzii cu cardul * Ramburs - plata se face în momentul sosirii coletului la destinaţie * Transfer bancar - plata se face în momentul finalizării comenzii

PLATA PRIN STRIPE

Plata on-line reprezintă o modalitate sigură şi eficientă pentru cumpărături online. Huepar nu colectează niciuna dintre informaţiile cardului dumnevoastră. Dacă selectaţi plata on-line ca metodă de plată în pagina de procesare a plăţii, in aceeasi pagină a plăţii va trebui să vă introduceţi datele cardului pentru a finaliza detaliile tranzacţiei. Odată confirmată plata în Stripe comanda dumneavoastra a fost înregistrată si plata confirmată catre noi. Important este sa urmatii pasii pe care îi solicita aplicatia dumneavoastra a bancii la care sunteti arondati, tinand cont ca mai nou băncile solicită plăti sigure si va trebui sa vă direcţioneze în aplicaţie în timpul plăţii catre noi.

PLATA RAMBURS

Livrarea pe teritoriul României se face prin firma de curierat rapid DPD/ SAMEDAY. Se poate efectua plata ramburs în momentul receptionarii mărfii de la curierul DPD/ Sameday.

PLATA PRIN TRANSFER BANCAR

Vom trimite către dumnevoastră o factură proforma în baza căreia veţi face transferul contravalorii produsului/produselor achiziţionate în contul nostru.

În momentul confirmării plăţii de către bancă, coletul va fi expediat către destinaţie.

Durata maximă în care coletul va ajunge la destinaţie din momentul confirmării plăţii de către bancă (transfer bancar) sau din momentul preluării comenzii de către noi este de 48 ore. Fiecare produs este însoţit de factură şi un Certificat de Garanţie & Calitate.

TAXE SUPLIMENTARE

Preţul final plătit de client este format din preţul produsului + cheltuielile de expediţie şi/sau încasare aferente. Costul transportului coletului este de 20 ron, indiferent de zona ori km în plus față de zona 0 a firmei de curierat. Livrarea este gratuită pentru comenzile cu valoare mai mare de 999.99 RON.

Livrarea se face prin firma de curierat rapid DPD/ SAMEDAY.