datele tale
cos de cumparaturi
meniul principal
 

Huepar - Despre noi

Banner Huepar

Huepar este brandul chinezesc al unei companii cu echipamente pentru ingineri și programe profesionale. Continuă promovarea și introducerea de produse și servicii pentru mărfuri de înaltă calitate, promovând inovația tehnică și garanția calității.

Brand-ul există pe piață de peste 11 ani. În ultimii ani s-au extins în Europa, Mexic, SUA, produsele fiind certificate CE, RoHS, FCC, FDA. Portofoliul de produse Huepar cuprinde o gama largă de nivele laser (2D, 3D, 4D, cu fascicul roșu sau verde, nivele laser în puncte, linii, rotative, pentru interior sau exterior), receptoare, telemetre, trepiede, adaptoare pentru nivele, accesorii (ochelari, ținte laser), dar și alte unelte folosite de către meșteri în șantier.

NG Global Equipment SRL este distribuitorul oficial Huepar în România, suntem o firma românească ce ne propunem să aducem cât mai aproape această gama profesională de produse clienților noștri.

Promovăm şi furnizăm constant produse şi servicii pentru pieţe de top, urmărind în acelaşi timp inovaţia tehnologică şi angajamentul pentru calitate. De aceea, echipa noastră este formată din ingineri şi designeri profesionişti.

Cu ajutorul tehnologiei laser avansate, Huepar se angajează să furnizeze soluţii pentru o varietate largă de aplicaţii ce necesită mare acurateţe şi precizie.

Suntem hotărâţi să le furnizăm clienţilor noştri cele mai avantajoase produse şi servicii de cea mai bună calitate.

Instrumentele noastre laser sunt de mare ajutor în decorarea locuinţelor, construcţii pereţi, construcţii poduri, construcţii inginereşti, construcţii căi ferate etc.

Pentru orice fel de întrebări sau lămuriri suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi la telefon 0727.845.567. Primim cu bucurie solicitările dumneavoastră și la: contact@huepar.ro

Datele fiscale ale reprezentanţei Huepar în România:

NG GLOBAL EQUIPMENT SRL

Reg. com: J40/264/2021

CIF: RO43537483

Sediul social: Bucureşti, Str. Luica, nr. 62-64, Sector 4

IBAN (RON): RO07BTRLRONCRT0585444001

Banca: BANCA TRANSILVANIA